The Mall, Walthamstow

Capital & Regional plc

 

To deliver a full fast-track ‘refresh’ to counter the nearby Westfield Stratford effect and attract both national retailers and entice local shoppers. To do so on budget and to a very challenging time-line.

 

From a centre without a heart, to one with a great big throbbing pink one! No place has changed more than Walthamstow since the centre was built over 30 years ago. Our new look has revolutionised the shopper experience and significantly increased rental levels. Clearing out false bay windows, creating double height shopfronts and a new copper ceiling ’snake’ draws customers into the new square at the heart of the centre. Moving the main staircase has created new space for a Costa, resulting in extended opening hours and significantly higher dwell times.

Message here
Exit Preview