75 Bermondsey Street

Hermes Investment

 

This project involved simple and cost-effective solutions to rationalise, enhance and maximise the potential of this building.

 

The once off-centred main entrance has now been repositioned to the middle, along with the addition of a 1st floor Juliet balcony and the existing ones above, creating a more impactful front facade and entrance. A much better proportioned reception area was created by stripping back a warren of small rooms and the warehouse feel of the existing building was retained by making the core exposed brick wall a main feature on each floor.

 

Overall lettable net internal floor area has also increased by removing the existing rear internal stairwell and creating a new add-on enclosed one within the demise line.

Message here
Exit Preview