Contemporary Loft Office: Vauxhall

Silver & Co have completed the redesign of a striking double-floorplate on the top floor of this iconic post-modern office block in Vauxhall. The original project had been to refurbish one of two top-floor units but following successful viewings a tenant was secured who wanted to take both. Our solution was to knock-through and roll out the design, amalgamating the two to create a continuous open office of over 6,000 sq.ft.

Featuring new services throughout, a light-oak herringbone access floor and 'floating' direct/indirect lighting system; the contemporary feel was achieved by working with the building to expose vaulted ceilings, columns and the structural concrete core. The result is a wonderfully light and open office environment which has raised the bar in the area and enabled our client to achieve a rare rent uplift in a tough commercial market.

Find out more about the project from here.

 

“We have achieved a 15% uplift in rent and are delighted with the wonderful service and fabulous environment Silver & Co have created for us”.

Senior Asset Manager, Dorrington PLC

Like what you see?

Stay up to date with
our latest work & news.

310
Subscribe x
Message here
Exit Preview